Consultanta

  • Consultanta arhitecturala prin oferirea de solutii arhitecturale (concept, planimetrie, volumetrie, fatade, integrare in sit).
  • Consultanta in design interior prin oferirea de solutii de design interior (concept, functionalitate, calitatea materialelor, ergonomie).
  • Consultanta pentru alegerea sitului prin oferirea de solutii arhitecturale adaptate sitului si tipului de teren ales.
  • Consultanta in accesibilitatea in mediul construit prin oferirea de solutii personalizate pentru accesibilizarea cladirilor noi si a celor existente (inclusiv monumente istorice) pe baza investigatiilor la fata locului, normativelor de calcul in vigoare si nu in ultimul rand feedback-ului dat de “Grupul de Acces”, consultat in toate etapele proiectului. “Grupul de Acces” raspunde nevoii de consultare a opiniei persoanelor cu dizabilitati in cadrul procesului de proiectare.“Grupul de Acces” care functioneaza si in prezent, a fost infiintat in cadrul cercetarii intreprinse de managerul firmei la teza de doctorat intitulata “Adaptarea structurala a cladirilor monumentale la exigentele mediului construit accesibil”.

Serviciile de consultanta sunt prestate atat la sediul firmei pe baza unor cereri concrete de proiectare cat si prin intermediul website-ului firmei si a blog-ului atasat.