ECHIPA

dr. arh. Irina Ioana Timofte – absolventa a Facultatii de Arhitectura si Urbanism Cluj-Napoca, promotia 2011. Este membra a Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Transilvania din 2011 si arhitect cu drept de semnatura din 2014. Activeaza atat in domeniul proiectarii de arhitectura cat si in domeniul accesibilitatii in mediul construit. Din anul 2015 este Doctor in Inginerie Civila cu teza de doctorat intitulata „Adaptarea structurala a cladirilor monumentale la exigentele mediului construit accesibil”. In anul 2017 a fondat firma Arhi Acces si coordoneaza activitatea generala a firmei.

ing. Ion Dan Vonica – absolvent al Institutului Politehnic Cluj-Napoca, promotia 1983 si al Facultatii de Drept “Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca, promotia 1998. Este specializat pe servicii de Sanatate si Securitate in munca. In cadrul firmei se ocupa de partea juridica si resurse umane.

arh. Adrian Ionica Lascau-Bilc – absolvent al Facultatii de Arhitectura si Urbanism Cluj-Napoca, promotia 2013. Este membru al Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Transilvania din 2013 si arhitect cu drept de semnatura din 2018. In cadrul firmei este implicat in proiectele de arhitectura si design interior.